آموزش تخصصی برق  -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه  09153715735

آموزش تخصصی برق -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه 09153715735

بزرگترین گنجینه فیلم های فارسی آموزشی برق- فیلم فار سی آموزش نرم افزارهای-DIGSILENT-MATLAB-FPGA-ARM-AVR-PLC-PROTEL-PROTUS-
آموزش تخصصی برق  -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه  09153715735

آموزش تخصصی برق -فیلم آموزشی و مستند - دانلود پایان نامه 09153715735

بزرگترین گنجینه فیلم های فارسی آموزشی برق- فیلم فار سی آموزش نرم افزارهای-DIGSILENT-MATLAB-FPGA-ARM-AVR-PLC-PROTEL-PROTUS-

آموزش ساخت موشک

وسایل لازم:

- یک بطری 1.5 لیتری نوشابه
- چسب حرارتی
- چسب نواری 5 سانتی
- توپ تنیس یا کلاً یه جسم نسبتاً سنگین با ابعاد کوچک
- کاتر
- سکوی پرتاب
- تلمبه پایی یا کمپرسور باد
- یک ورق فوم یا تخته سه لا یا فلز (ورقی که محکم، سبک و نازک باشه)

 

مرحله اول:


بطری نوشابه حکم بدنه موشک ما رو داره. در ادامه هر جا که گفتم دماغه، منظورم انتهای بسته بطری و منظور از نازل، انتهای باز، یعنی قسمتی که مایع خارج میشه، هست.
بطری رو از آب پر کنید تا در اثر حرارت چسب حرارتی تغییر شکل نده.
توپ تنیس یا جسم سنگین رو که آماده کردید، با چسب حرارتی در قسمت دماغه بچسبونید. هدف از چسبوندن یه جسم سنگین در قسمت دماغه اینه که مرکز ثقل موشک به سمت دماغه بیاد و موشک پایدارتر بشه. جرمی که برای اینکار استفاده می کنید نباید خیلی زیاد باشه، چون موشک ما نیروی پیشران کمی داره. پس، حواستون باشه که برای اینکار یه وزنه 1 کیلویی استفاده نکنید چون شاید موشک اصلاً از جاش تکون نخوره یا برد خیلی کمی پیدا کنه.

مرحله دوم:


باید شکل بالک های انتهای موشک رو از روی ورقی که آماده کردید، ببرید. بهترین حالت، ورق فوم هست چون بریدن و چسبوندنش خیلی راحته. شکل بالک ها می تونه یکی از اشکال زیر باشه:



بدترین حالت، مستطیل شکله و بهترین حالت، برای سرعتی که موشک ما داره، ذوزنقه ای شکل هست. بالک مثلثی رو برای سرعت های مافوق صوت استفاده می کنن.
دقت کنید، بالکی که می برید، (در سمتی که رو به جریان هوا قرار می گیره) نقطه ی تیزی نداشته باشه. نقاط تیز رو با کاتر به شکل منحنی دربیارید.

تعداد بالک ها می تونه 2 یا 3 عدد باشه. فکر نمی کنم که 4 بالک بازدهی خوبی پیدا کنه.
بالک رو در اطراف نازل، در فواصل مساوی (یعنی هر 180 یا 120 درجه) بچسبانید. نکته ای که در شکل اول هم می تونید ببینید اینه که، بالک شما نباید در مسیر جریان خروجی یا نزدیک اون قرار بگیره. بالک رو خیلی نزدیک به نازل نچسبونید.

مرحله سوم:


با چسب 5 سانتی، روی دماغه رو به طوری بپوشونید که شکل منحنی پیدا کنه. می تونید با استفاده از یه بطری دیگه نوشابه یا وسایل دیگه، شکل دماغه رو ایجاد کنید.

مرحله چهارم:

موشک شما آماده است.
آب داخل بطری رو خالی کنید تا حدی که کمی کمتر از 1/3 اون از آب پر باشه. بطری رو روی سکوی پرتاب قرار بدید و با استفاده از کمپرسور باد یا تلمبه تا فشار 7 bar داخل اون رو هوا بدمید.




سکوی پرتاب :


1 .

 ساخت سکوی پرتاب راکت مدل بسیار ساده است فقط بایستی بعضی ازمقررات و قوانین را رعایت کنیم .

سکوی پرتاب
راحتترین نوع سکوی پرتاب استفاده از یک میله سیم پیانو کلفت است که قادر باشد وزن راکت مدل را تحمل کرده و طول ان به اندازه ای باشد که بتواند راکت را به سرعت 10 متر در ثانیه رسانده و راکت بعد از رسیدن به ای سرعت می تواند به اسمان صعود کند
ساختمان سکوی پرتاب rocket model launch pad
هر سکوی پرتاب از سه قسمت کلی تشکیل شده است
1-میله هادی پرتاب
2-بشقاب محافظ
3-پایه ها
میله هادی پرتاب می تواند از سیم پیانو کلفت باشد و حداقل باید 1 متر طول داشته باشد البته در بعضی از راکت های مدل 90 سانتی متر هم کافی است
بشقاب محافظ زمین
این بشقاب که از جنس فلز و اغلب الومینیموم است و در زیر و مرکز سیم هادی پرتاب قرار دارد باعث می شود که گازهای داغ حاصل از خروج موتور راکت باعث اسیب به زمین و یا چمن نشود و ایجاد خسارت نکند
پایه ها
سه یا چهار پایه برای نگهداری سکوی پرتاب کافی است که بسته به طول و وزن راکت می توانید بلندی انرا تعیین کنید
در کنار موشک و روی بدنه ان تکه ای لوله پلاستکی (هادی پرتاب )چسبانده و راکت مدل را بوسیله ان در داخل میله سیم پیانو قرار داده و اتصالات جرقه زن را متصل کرده و بعد از فاصله گرفتن از راکت مدل با استفاده از دستگاه پرتاب که یک باطری و یک کلید فشاری است جریان باطری را وصل کرده تا موتور راکت روشن شود .



2 .

یک نمونه سکوی پرتاب توی یه وبلاگی دیدم برای نمونه کار اون رو براتون میگذارم امیدوارم که برای ساخت و طراحی سکوی پرتاب بدردتون بخوره




تنها کاری که الان باقی مونده:


آتش!


  این طراحی و ساخت برگرفته شده از  سایت NASA هستش .که یک طرحی و ساخت موشک ابتدایی ولی در نوع خودش جالب رو نشون میده .

میشه این نوع موشک رو توسعه داد. به صورت چند طبقه ساخت(مثل نمونه بالا) یا به شکلی ساخت که با باز شدن چتر فرود بیاد. این اصول ساخت بود، مابقی ذوق و ابتکار طراح و سازنده است.

منبع :http://bardiarobo.blogfa.com/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد